Panelenset 3 Niko Home Control Uitbreiding LED
X

Ontvang onze nieuwsbrief

Vul hieronder uw gegevens in en klik op 'aanmelden'. Indien u niet langer onze nieuwsbrief wilt ontvangen kunt u zich afmelden door uw e-mailadres in te vullen en te klikken op 'Afmelden'.Geslacht: Dhr.   Mw.
 Aanmelden    Afmelden

Werkplekken nieuwe examenprogramma's VMBO
GFX/hero/006.2.jpg

201.486A  Panelenset 3 Niko Home Control Uitbreiding LED

Panelenset Niko Home Control uitbreiding LED

Naast de bestaande basis set voor Niko Home Control en de uitbreidingsset met onder andere temperatuurregeling en energiemeting is er nu een derde set ontwikkeld. Deze set heeft o.a. een simulatie voor windsnelheid, zodat bijvoorbeeld zonneschermen automatisch omhoog gaan bij te harde wind. Ook heeft dit paneel een aantal verschillende led-strips waarmee door middel van de afstandsbediening of de Smartphone, verschillende kleuren kunnen worden opgeroepen. Ook kunnen verschillende lichteffecten worden opgeroepen en is er een dimbare ledspot opgenomen. Men kan ledstrips projecteren in de praktijk gezien vanuit het begrip kleurweergave en verblinding. Door de toevoeging van RF en LED technologie en de toepassing van dimmers is de lesstof PIE met deze set geheel afgedekt.

Deze set dient gebruikt te worden in combinate met de basisset 201.485
Set bestaande uit:
Schakelpaneel 3 en Bedienpaneel 3.
Hiermee is het o.a. mogelijk om bij elke opneemsensor 0-10 V. een NHC module te laten schakelen met een vooraf ingestelde waarde, een zonnescherm binnen te halen bij teveel wind, met een RF afstandbediening te schakelen, vooraf ingestelde kleuren van een RGB ledstrip op te roepen, verschillende lichteffecten op te roepen en een Ledspot met driver te sturen.
Deze set kan alleen gebruikt worden in combinatie met set 1 (basis set).
Gemonteerd op 20 cm. paneel voor gebruik in het schakelpracticum. Voorzien van veiligheidsbussen en achterbak. De set is ook, zonder meerprijs, leverbaar op 21 cm. panelen en op A4 hoogte panelen. Bij aanvraag of bestelling kunt u dit in het opmerkingenveld aangeven.
 Artikelprijs zichtbaar nadat u bent ingelogd


Leliestraat 1A 8051 CX Hattem
Tel: 038 - 447 57 50
Fax: 038-447 57 59
E-mail: verkoop@brinktechniek.nl
©2021 Brink Techniek BV - Alle rechten voorbehouden - Admin