Trainer CAD (inclusief BCAD)
X

Ontvang onze nieuwsbrief

Vul hieronder uw gegevens in en klik op 'aanmelden'. Indien u niet langer onze nieuwsbrief wilt ontvangen kunt u zich afmelden door uw e-mailadres in te vullen en te klikken op 'Afmelden'.Geslacht: Dhr.   Mw.
 Aanmelden    Afmelden

Advies voor VMBO PIE
GFX/hero/0016.2.jpg

753.047  Trainer CAD (inclusief BCAD)

Computer Ondersteund Onderwijs voor een snelle start met CAD. De lesstof omvat alle basis tekentechnieken. Jaarabonnement klaslokaal (30 leerlingen)

Trainer CAD

Computer Ondersteund Onderwijs voor een snelle start met CAD. De lesstof omvat alle basis tekentechnieken. Bovendien wordt een inleiding gegeven in ruimtelijk inzicht en projecties.

Vaardigheid

Trainer CAD biedt niet alleen les, maar verzorgt met name ook de vaardigheid door middel van de vele oefeningen. Met het bijgeleverde CAD-systeem (BCAD) kan de leerling onbeperkt oefenen.

BCAD online

CAD-systeem Het Nederlandstalig CAD systeem BCAD sluit aan bij de standaard in het bedrijfsleven. Het loopt volledig in de cloud. U kunt 2D technische tekeningen maken met bematingen, arceringen en blokken. De tekeningen staan in drie mappen: De tekeningen die TEC heeft klaargezet met duizenden voorbeelden. De tekeningen die u als docent klaarzet voor uw leerlingen en de tekeningen van ieder van de leerlingen. U kunt de tekeningen van al uw leerlingen inzien en bewerken.

BCAD 5.3 Downloaden

BCAD online hoeft niet geïnstalleerd te worden, maar als u een slechte internetverbinding heeft dan mag u BCAD 5.3 op iedere computer van uw school installeren. Zolang uw school een onderhoudscontract heeft kunnen uw leerlingen het CAD programma BCAD gratis downloaden vanaf de site van CADCollege Cloud. Als bonus treffen ze bovendien een symbolenbibliotheek aan van maar liefst 6000 symbolen. Voor de computers op school download u ook van deze site.

De opstap

Trainer CAD geeft een degelijke basis voor uitbreidingen naar tekeninglees-, reken- en ontwerpprogramma's. De eerste stap naar AutoCAD is hiermee ook gemaakt.

Theorie, oefeningen en toetsen

De theorie geeft tekst en uitleg over CAD technieken. Vervolgens toont Trainer CAD in een demo hoe deze CAD technieken worden toegepast. Na de theorie krijgt de leerling teken-oefeningen.
Wanneer de Trainer vindt dat de leerling voldoende vaardigheid heeft, volgen de toetsen.

Modules

  • 1. Plattegrond en doorsneden De overgang van een 3D model van een huis naar de plattegrondtekening. Herken de relatie tussen het huis met verschillende verdiepingen en zijn plattegrondtekeningen.
  • 2. Bouwkundige symbolen
  • 3. Dialoog met het CAD systeem
  • 4. Positioneren met het raster Waar dient een raster toe, hoe wordt deze ingesteld en gebruikt.
  • 5. Plaatsen Plaatsingsfuncties:lijnen, cirkels, bemating, e.d.
  • 6. Veranderen van de tekening Wijzigingsfuncties:trimmen, verwijderen.
  • 7. Positioneren met ondermeer: de coördinaten.


Artikelprijs zichtbaar nadat u bent ingelogd


Leliestraat 1A 8051 CX Hattem
Tel: 038 - 447 57 50
Fax: 038-447 57 59
E-mail: verkoop@brinktechniek.nl
©2022 Brink Techniek BV - Alle rechten voorbehouden - Admin