Wincard - locatielicentie
X

Ontvang onze nieuwsbrief

Vul hieronder uw gegevens in en klik op 'aanmelden'. Indien u niet langer onze nieuwsbrief wilt ontvangen kunt u zich afmelden door uw e-mailadres in te vullen en te klikken op 'Afmelden'.Geslacht: Dhr.   Mw.
 Aanmelden    Afmelden

Domotica oplossingen
GFX/hero/003.1.jpg

753.041  Wincard - locatielicentie

CARD biedt Computer Ondersteund Onderwijs voor Ruimtelijk inzicht en Projectieleer. Locatielicentie voor 100 leerlingen voor onbepaalde tijd.

CARD biedt Computer Ondersteund Onderwijs voor Ruimtelijk inzicht en Projectieleer. Ruimtelijk inzicht en Projectieleer zijn vaardigheden die de leerling zich eigen moet maken. CARD is dan ook voorzien van korte sessies theorie en negen groepen oefeningen- en toetsblokken. Hierbij zorgen 144 objecten en een willekeurige selectie van lijnen, aanzichten en dergelijke, voor meer dan 20.000 (twintig duizend!) opgaven. Deze hoeft de leerling natuurlijk niet allemaal te doorlopen. De minder goede leerlingen echter kunnen vrijwel onbeperkt oefenen.

Beschrijving van modules


Vlakken kleuren:

Het herkennen van aanzichten. De gebruiker wijst een gekleurd vlak aan in de rechte projectie en kleurt het corresponderende vlak in de isometrische projectie.

Lijn aanwijzen in de Isometrische projectie:

Lijnherkenning. In de rechte projecties staat een lijn aangegeven die de gebruiker in de isometrische projectie moet tekenen.

Lijn aanwijzen Rechte projectie:

Lijnherkenning. In de isometrische projectie staat een lijn aangegeven die de gebruiker in de rechte projecties moet tekenen.

Ontbrekende lijn in de Isometrische projectie:


Lijnherkenning en instellen lijnsoort. In de rechte projecties staat een lijn aangegeven, die de gebruiker in de isometrische projectie met de juiste lijnsoort moet tekenen.

Ontbrekende lijn in de Rechte projectie:


Lijnherkenning en instellen lijnsoort. In de rechte projecties staat een lijn aangegeven, die de gebruiker in de isometrische projectie met de juiste lijnsoort moet tekenen.

Ontbrekend aanzicht A:

 

Aanzichtherkenning en instellen lijnsoort. In de rechte projectie ontbreekt een aanzicht die de gebruiker met behulp van de isometrische projectie en hulplijnen moet tekenen.

Ontbrekend aanzicht B:

 

Aanzichtherkenning en instellen lijnsoort. In de rechte projectie ontbreekt een aanzicht, die de gebruiker met behulp van hulplijnen moet tekenen. Vijf van de zes aanzichten zijn zichtbaar, de isometrische projectie niet.

Ontbrekende aanzichten:

 

Aanzichtherkenning en instellen lijnsoort. De gebruiker moet met behulp van de isometrische projectie en hulplijnen alle drie de aanzichten van de rechte projectie tekenen.

Doorsnede construeren:

Doorsnedenherkenning.

De r moet met behulp van de isometrische projectie en hulplijnen een aangegeven doorsnede in de rechte projectie tekenen. Klik hier voor een film.

Leerling-manager

Met de leerling-manager kunt u klassenlijsten aanmaken om zo de vorderingen en resultaten van de leerlingen makkelijk op te kunnen vragen. Deze tool wordt automatisch bij CARD 3 geinstalleerd.

Levering

Het programma CARD versie 3 wordt geleverd voor Windows. De duidelijke Nederlandstalige handleiding kunt u digitaal gebruiken vanuit deze site of indien gewenst uitprinten. CARD werkt zowel in een netwerk als ook stand-alone. CARD is naast Nederlandstalig, ook instelbaar op Engels en Duits.

Klik hier om een demoversie van CARD3 te downloaden

 
Links:
 Interactieve uitleg software WinCARD
 Interactieve uitleg Leerlingmanager WinCARD
 
Folders:
 Folder WinCARD Tekeninglezen algemeen
 Folder WinCARD Tekeninglezen VICTO Techniek
 
Handleidingen:
 Docenten en gebruikershandleiding
 Omschrijving voor het afdrukken van leerling-resultaten
 
Excel bestanden:
 Excel bestand voor het importeren van leerlingen naar WinCARD
 Excel bestand voor het ophalen van de scores van de leerlingen naar Excel


Artikelprijs zichtbaar nadat u bent ingelogd


Leliestraat 1A 8051 CX Hattem
Tel: 038 - 447 57 50
Fax: 038-447 57 59
E-mail: verkoop@brinktechniek.nl
©2021 Brink Techniek BV - Alle rechten voorbehouden - Admin