Lassimulator Weldtrainer
X

Ontvang onze nieuwsbrief

Vul hieronder uw gegevens in en klik op 'aanmelden'. Indien u niet langer onze nieuwsbrief wilt ontvangen kunt u zich afmelden door uw e-mailadres in te vullen en te klikken op 'Afmelden'.Geslacht: Dhr.   Mw.
 Aanmelden    Afmelden

×
Advies voor VMBO PIE
GFX/hero/005.2.jpg

670.650  Lassimulator Weldtrainer

De WeldTrainer simulator is ontwikkeld  ter ondersteuning in de wereld van las trainingen voor de beroepsopleiding

Weldtrainer lassimulator
De WeldTrainer simulator is ontwikkeld  ter ondersteuning in de wereld van las trainingen voor de beroepsopleiding. De simulatie gemaakt met gespecialiseerde geavanceerde technologie en elektro-magnetisch realtime motion tracking systemen. Door gebruik van de Weldtrainer Simulator bevindt de cursist zich in een complete 3D omgeving van hoogwaardige simulatie in de virtuele werkplaats waar iedereen kan leren lassen in real-time volgens dezelfde manier als in de echte traditionele las opleiding.
De WeldTrainer simulator simuleert MMA, MIG/MAG en TIG lassen. De  MMA las oefeningen zijn inclusief de simulatie met beklede  elektroden van  2,5 mm, 3,25 mm en 4,00 mm.
Het MIG/MAG lassen is geschikt om te oefenen met 0,8 mm, 1,00 mm en 1,2 mm massieve/gevulde lasdraad.
De las simulator maakt het mogelijk om alle lastechnieken te creëren via verschillende modules en een onbepaald aantal oefeningen in te voeren voor praktijk/realistische las situaties.
De weldtrainer simulator beschikt over een  unieke functie die het mogelijk maakt  speciale werkstukken en processen in het systeem te implementeren,dit op verzoek van de cliënt,elke vorm en proces door ons desgewenst in te laten brengen.
Software is licentievrij en updates worden onbeperkt verstrekt.

Meer informatie en prijsinformatie op aanvraag. Wij verzorgen graag een demonstratie bij u op locatie.

  Folder Weldtrainer
  Presentatie Weldtrainer
Prijs op aanvraag


Leliestraat 1A • 8051 CX Hattem
Tel: 038 - 447 57 50
Fax: 038-447 57 59
E-mail: verkoop@brinktechniek.nl
©2022 Brink Techniek BV - Alle rechten voorbehouden - Admin