Kofferset Duurzame woning PR33A
X

Ontvang onze nieuwsbrief

Vul hieronder uw gegevens in en klik op 'aanmelden'. Indien u niet langer onze nieuwsbrief wilt ontvangen kunt u zich afmelden door uw e-mailadres in te vullen en te klikken op 'Afmelden'.



Geslacht: Dhr.   Mw.








 Aanmelden    Afmelden

Werkplekken nieuwe examenprogramma's VMBO
GFX/hero/005.2.jpg

305.PR33A.001  Kofferset Duurzame woning PR33A

Kofferset voor het kennismaken met een aantal duurzame oplossingen voor woningen op het gebied van elektro- en installatietechniek.

Kofferset voor het kennismaken met een aantal duurzame oplossingen voor woningen op het gebied van elektro- en installatietechniek. In de koffer zijn 8 duurzame onderwerpen verwerkt, namelijk:
- Zone verwarming
- Verlichting met meer mogelijkheden
- Infrarood verwarming (lange golf)
- Sturing van zonwering bij grote glaspartijen
- Vraaggestuurd ventileren met CO2 meting
- Vloerverwarming zonder gas 
- Gebruik van buffervaten
- Gebruik van een warmtepomp voor zowel verwarmen als koelen
In de koffer staat een plattegrond waarop de leerlingen de opdrachten kunnen stekkeren (aansluiten). De bediening van de woning is conventioneel. 
Het proces is gescheiden in een primair en secundair deel, waarbij met primair de losse apparaten, zoals de ventilatiekast of de warmtepomp worden bedoeld, en secundair staat voor het proces waarmee de afzonderlijke delen worden aangestuurd tot één geheel. 
De koffer is ontwikkeld voor leerlingen zonder technische achtergrond door de duurzame onderwerpen populair technisch te benaderen. Het bijbehorende lesmateriaal is opgebouwd uit veel afbeeldingen met korte stukjes tekst. Doelgroep: orientatie in de techniek, onderbouw en basis VMBO, D&P, Technologie en Toepassingen en MBO niveau 3. 
Doordat het geheel in een koffer is gebouwd, is de set eenvoudig op te bergen, te verplaatsen en in te zetten in praktijk- en theorielokalen.    

 





  305.PRx.xxx Koffersets Besturen, bedienen en Duurzaamheid
Artikelprijs zichtbaar nadat u bent ingelogd


Leliestraat 1A 8051 CX Hattem
Tel: 038 - 447 57 50
Fax: 038-447 57 59
E-mail: verkoop@brinktechniek.nl
©2022 Brink Techniek BV - Alle rechten voorbehouden - Admin