Kofferset Denken in functies 'De Ledbar' PR34
X

Ontvang onze nieuwsbrief

Vul hieronder uw gegevens in en klik op 'aanmelden'. Indien u niet langer onze nieuwsbrief wilt ontvangen kunt u zich afmelden door uw e-mailadres in te vullen en te klikken op 'Afmelden'.Geslacht: Dhr.   Mw.
 Aanmelden    Afmelden

Werkplekken nieuwe examenprogramma's VMBO
GFX/hero/0014.2kopie.jpg

305.PR34.001  Kofferset Denken in functies 'De Ledbar' PR34

Kofferset met weergave van restaurant, bar en dansvloer met bijbehorende verlichting. Aansturing via Niko Home Control en bediening met Smartphone of touchscreen.

In een aantrekkelijke en aansprekende setting leren de leerlingen het bedienen en aansturen van een verlichtingssysteem in een bar/dancing maar niet met schakelaars maar via hun eigen smartphone .  In de deksel van de koffer is een bar afgebeeld met daarin verwerkt een aantal verlichtingspunten en RGB ledstrips. In de bodem zijn een restaurant, biljart, garderobe en dansvloer weergegeven met de bijbehorende verlichting. Leerlingen leren omgaan met functies en maken bedieningen via een app. Alle verlichting en de led strips kunnen afzonderlijk worden aangestuurd en er kunnen verschillende scenes worden samengesteld met de bijbehorende verlichtingsinstellingen. De besturing gebeurt met Niko Home Control, bediening kan met Smartphone, tablet of optioneel touchscreen. 
Kofferset compleet domotica besturing met Niko Home Control, software, bedienapp en lesmateriaal. 

 

  Brochure koffersets PR
Artikelprijs zichtbaar nadat u bent ingelogd


Leliestraat 1A 8051 CX Hattem
Tel: 038 - 447 57 50
Fax: 038-447 57 59
E-mail: verkoop@brinktechniek.nl
©2022 Brink Techniek BV - Alle rechten voorbehouden - Admin