Mitsubishi FX3U-serie op paneel
X

Ontvang onze nieuwsbrief

Vul hieronder uw gegevens in en klik op 'aanmelden'. Indien u niet langer onze nieuwsbrief wilt ontvangen kunt u zich afmelden door uw e-mailadres in te vullen en te klikken op 'Afmelden'.Geslacht: Dhr.   Mw.
 Aanmelden    Afmelden

Soldeer- en werktafels
GFX/hero/009.2.jpg

302.xxx  Mitsubishi FX3U-serie op paneel

Brink Techniek heeft samen met Koning en Hartman een compleet nieuwe serie PLC s op paneel ontwikkeld: de FX3U met een een groot aantal mogelijkheden voor IO en communicatie protocollen.

De panelen voldoen aan de laatste industriele en veiligheidseisen (o.a.veiligheidsbussen!) en zijn uitgerust met de volgende onderdelen:

FX3U PLC met 16 inputs en outputs: De outputs worden uitgebracht op bright LED s (blauw) voor indicatie en de inputs kunnen door middel van schakelaars ( on / off / pulse) worden gesimuleerd.
Analoge IO (4 out / 4 in): De inputs van de analoge IO kunnen worden gesimuleerd door middel van potmeters en outputs worden gesimuleerd door middel van LED bargraphs(!)
Communicatie USB en Ethernet: De PLC kan door middel van een ethernet verbinding of USB verbinding worden geprogrammeerd. Via ethernet kan de PLC eventueel ook in een industrieel netwerk worden geplaatst.
Profibus: Door middel van profibus uitbreidingen kan de PLC als master of slave functioneren (verschillend type). Hiermee kunnen complete profibus netwerken worden geimplementeerd en geprogrammeerd. Andere protocollen zijn op aanvraag eveneens leverbaar.
VEV, Vector, 1-op-1 of Syslink connectoren: Op het paneel kunnen connectoren worden aangebracht volgens alle gangbare of eigen standaarden. Dit maakt de PLC universeel inzetbaar!

De PLC wordt uiteraard geleverd inclusief alle benodigde kabels en software (GX Developer) om te kunnen programmeren. Elke PLC wordt op maat voor u gemaakt en kan worden versimpeld of opgewaardeerd op aanvraag.

Op aanvraag is deze gehele lijn ook verkrijgbaar met andere fabricaten of uitbreidingen.

Deze producten zijn niet te vinden in onze webshop. Heeft u vragen over deze producten of behoefte aan andere informatie? Neem dan contact met ons op:

E-mail:verkoop@brinktechniek.nl

  
  


Prijs op aanvraag


Leliestraat 1A 8051 CX Hattem
Tel: 038 - 447 57 50
Fax: 038-447 57 59
E-mail: verkoop@brinktechniek.nl
©2022 Brink Techniek BV - Alle rechten voorbehouden - Admin