• Leliestraat 1A Hattem
  • verkoop@brinktechniek.nl
  • 038 - 447 57 50
  • Leliestraat 1A Hattem
  • verkoop@brinktechniek.nl
  • 038 - 447 57 50

ONDERWIJS

VMBO

Brink Techniek biedt diverse technische leermiddelen en onderwijsoplossingen voor het VMBO technisch onderwijs. Onze leermiddelen zijn speciaal ontworpen om leerlingen praktische en hands-on ervaring te bieden in verschillende vakgebieden, zoals pneumatiek, robotica, hydrauliek en voertuigtechniek. Onze oplossingen zijn op maat gemaakt en aanpasbaar aan de specifieke behoeften van uw school en leerlingen. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we helpen om uw technisch onderwijs te verbeteren en uw leerlingen voor te bereiden op een succesvolle carrière in de techniek.

MBO

Bij Brink Techniek bieden we diverse mogelijkheden voor MBO technisch onderwijs. Onze praktische leermiddelen en moderne technologieën zorgen ervoor dat studenten de benodigde vaardigheden en kennis kunnen opdoen om succesvol te zijn in de technische industrie. We bieden op maat gemaakte oplossingen en kunnen ook ondersteuning bieden bij de inrichting van praktijklokalen. Bij Brink Techniek streven we ernaar om studenten optimaal voor te bereiden op de toekomst.

HBO & UNIVERSITEIT

We begrijpen dat het technisch onderwijs op HBO en universitair niveau vaak gepaard gaat met complexe en uitdagende vraagstukken. Onze technische leermiddelen en praktijkervaring kunnen studenten helpen om deze uitdagingen aan te gaan. Van onze geavanceerde Festo pneumatiek- en hydrauliek systemen tot onze op maat gemaakte montagestellingen en voertuigtechniek, we bieden de juiste tools en training om de theoretische kennis in praktijk te brengen. Bovendien staan wij altijd klaar om met onze expertise te helpen bij het vinden van oplossingen voor elk technisch probleem.

BEDRIJFSOPLEIDINGEN

Brink Techniek is gespecialiseerd in het maken van lesmateriaal voor technische bedrijven die hun eigen interne bedrijfsopleidingen willen opzetten. Met jarenlange ervaring in het ontwikkelen van technisch onderwijs op alle niveaus, kunnen we aangepaste lesplannen maken die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf. Door gebruik te maken van onze expertise en middelen, kunt u uw medewerkers voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te slagen in hun functies en om de concurrentie voor te blijven in de snel veranderende technische industrie. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen bij het opzetten van een interne bedrijfsopleiding die aan al uw behoeften voldoet.

Onderwijs