Situatie rondom corona-virus
X

Ontvang onze nieuwsbrief

Vul hieronder uw gegevens in en klik op 'aanmelden'. Indien u niet langer onze nieuwsbrief wilt ontvangen kunt u zich afmelden door uw e-mailadres in te vullen en te klikken op 'Afmelden'.Geslacht: Dhr.   Mw.
 Aanmelden    Afmelden

Domotica oplossingen
GFX/hero/0021.2.jpg

Situatie rondom corona-virus

Ook bij ons zijn enkele wijzigingen in verband met de corona uitbraak in Nederland.

Het is een bijzondere tijd, die van veel mensen aanpassingen vraagt. Alles met het doel dit virus zo snel mogelijk te stoppen en het aantal slachtoffers zoveel mogelijk te beperken. 

Voor Brink Techniek geldt dat wij ons houden aan de RIVM voorschriften. Practisch betekent dit o.a.:

Wij geven geen handen en houden te allen tijde minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar

Als iemand (al zijn het maar milde) klachten heeft, blijft diegene thuis

Voor zover mogelijk wordt thuis gewerkt

Ons bedrijf is op werkdagen geopend en wij zijn telefonisch bereikbaar (op werkdagen van 8.30 - 17.00 uur) en natuurlijk ook via e-mail. 

Op verzoek bezoeken wij scholen voor adviesgesprekken en inventarisatie, mits de regels met betrekking tot het aantal personen en het houden van afstand nageleefd kunnen worden. Het is uiteraard ook mogelijk om telefonisch, via beeldbellen of andere media contact te hebben en advies te krijgen. Onze showroom is tijdelijk niet toegankelijk voor bezoek.  

Wij leveren gewoon orders uit, van te voren stemmen wij dit af met de ontvanger. Onze transporteurs houden zich aan de geldende richtlijnen en houden voldoende afstand. 

Installatie en werkzaamheden ter plaatse kunnen in overleg worden uitgevoerd en alleen indien de veiligheid van uw en onze medewerkers gegarandeerd is. 

Wij wensen u veel sterkte in deze moeilijke tijden waarin een groot beroep wordt gedaan op improvisatievermogen en creativiteit. Blijf gezond!

 

Met een hartelijke groet namens de medewerkers van Brink Techniek BV < >Joost van den Brink < >Maart 2020

Leliestraat 1A 8051 CX Hattem
Tel: 038 - 447 57 50
Fax: 038-447 57 59
E-mail: verkoop@brinktechniek.nl
©2020 Brink Techniek BV - Alle rechten voorbehouden - Admin