Belangrijke informatie voor gebruikers van Niko Home Control
X

Ontvang onze nieuwsbrief

Vul hieronder uw gegevens in en klik op 'aanmelden'. Indien u niet langer onze nieuwsbrief wilt ontvangen kunt u zich afmelden door uw e-mailadres in te vullen en te klikken op 'Afmelden'.Geslacht: Dhr.   Mw.
 Aanmelden    Afmelden

×
Mechatronica voor MBO
GFX/hero/002.2.jpg

Belangrijke informatie voor gebruikers van Niko Home Control

In de laatste update van de NHC2 software zijn enkele benamingen aangepast. Hierdoor komt het bijbehorende lesmateriaal niet meer één op één overeen. Bijgaand document zet de verschillen uiteen.

Het betreft softwareversie 2.9.1342 (vanaf 1 oktober 2020) en later. 

Bij deze nieuwe versie zijn in het hoofdmenu enkele namen aangepast, die voor een regelmatige gebruiker van de software geen enkel probleem zal opleveren. Deze naamsveranderingen zijn in de zelfstandige leermethodes nog niet bijgewerkt en zou voor een beginnende leerling verwarrend over kunnen komen. Lees in onderstaand document de verschillen en voeg dit document toe aan uw lesmateriaal:

https://www.brinktechniek.nl/CMS/docs/508_1604409056.pdf

Bij het gebruik van software zijn we te allen tijde afhankelijk van de aanpassingen die door de fabrikant worden gedaan. Hierdoor kan het voorkomen dat de getoonde afbeeldingen afwijken van de actuele software.

Leliestraat 1A • 8051 CX Hattem
Tel: 038 - 447 57 50
Fax: 038-447 57 59
E-mail: verkoop@brinktechniek.nl
©2020 Brink Techniek BV - Alle rechten voorbehouden - Admin