• Leliestraat 1A Hattem
 • verkoop@brinktechniek.nl
 • 038 - 447 57 50
 • Leliestraat 1A Hattem
 • verkoop@brinktechniek.nl
 • 038 - 447 57 50

Componentenset TP 802 – Geavanceerd niveau: Mobiele hydrauliek – Hydrostatisch stuursysteem

Productnr.: 208573042

Beschrijving

Hydrostatische besturing is een essentieel subsysteem in veel mobiele machines en is bijzonder geschikt voor het beheer van hoge stuurkrachten.


Hydrostatisch stuursysteem

Hydrostatische besturing is een essentieel systeem in veel mobiele machines en is bijzonder geschikt voor het beheer van stuurkrachten.

Het aantal en het ontwerp van de componenten zijn specifiek aangepast aan de projecten in de werkmap. Dit zorgt voor een maximaal rendement op de training met minimale inspanning.


Voor meervoudig gebruik

Zoals bij alle Festo Didactic trainingspakketten, dus ook voor mobiele hydrauliek: alle componenten zijn ontworpen om te worden gebruikt als onderdelen van één compatibel systeem. Dit betekent dat veel onderdelen op basisniveau ook kunnen worden gebruikt voor experimenten op gevorderde niveaus. Langdurig onderhoud van de interfaces is ook een belangrijk onderdeel van het ontwerp, of het nu mechanisch is met Quick-Fix, hydraulisch met koppelingen met lage lekkage of elektrisch met veiligheidsstekkertechnologie.

Onderdelen en accessoires van de apparatuur set TP 801 zijn nodig om de projecten uit te voeren.

Veiligheid voorop!

Veiligheid bij het gebruik van ons trainingssysteem staat bij de hoogste prioriteit. Veel mobiele hydraulische elementen zijn niet ontworpen om drukbestendig te zijn. Daarom maken onze olie-retourpoorten gebruik van een open koppelingssysteem. Studenten moeten zich echter volledig bewust worden gemaakt van veiligheidskwesties. Als u ervoor zorgt dat de verbindingen correct zijn, wordt de impact op de hulpbronnen en het milieu tot een minimum beperkt.


TP 802 – trainingsinhoud

TP 802 bevordert de praktische testen en technische meting van de structuur en de werkingswijze van een hydrostatisch stuursysteem, bestaande uit een stuurklep, schok- en anti cavitatiekleppen, stuurcilinders, constantopbrengst pomp en (indien nodig) secundaire belastingen.

De basis omvat de structuur van verschillende stuursystemen met door-staaf en differentiële cilinders, en het bepalen van de verplaatsing en het koppel afhankelijkheden van de stuureenheid. Daarnaast worden de eigenschappen van noodbesturing onderzocht en getest. Er wordt een overbelasting op het systeem toegepast, het gedrag ervan wordt geanalyseerd en schokkleppen worden dienovereenkomstig ingesteld. De prioriteit van het stuursysteem boven een secundaire belasting maakt ook deel uit van dit trainingspakket.


De media aangeboden voor TP 802

 • Werkmap voor mobiele hydrauliek TP 800
 • Diagnostisch systeem TP 810 met FluidLab®-M
 • Ontwerpen en simuleren met FluidSIM®
 • eLearning cursus: Hydraulica
 • eLearning cursus: Elektrohydrauliek
 • Hydraulische posterset

Het workstationsysteem
Learnline heeft een modulair ontwerp en biedt een bijna onbeperkt scala aan configuratiemogelijkheden voor het Learnline-workstation, zoals de tabelextensie voor pc-ondersteunde meting met TP 810 en FluidLab®.

Learnline heeft een profieloppervlak van 1400 x 700 mm per kant – veel ruimte voor grote componenten en complexe circuits.

Kwaliteit is niet in het gedrang als de bouw en functionaliteit zijn de allerbeste. Het sterke ontwerp en de hoogwaardige coating op het werkoppervlak en het frame garanderen een lange levensduur ondanks hoge belastingen. Learnline kan de harde dagelijkse lesroutine aan, evenals een trillings belasting tijdens de hydraulische positieregeling.Aanbevelingen voor accessoires, media en extensies


De belangrijkste onderdelen in één oogopslag