• Leliestraat 1A Hattem
  • verkoop@brinktechniek.nl
  • 038 - 447 57 50
  • Leliestraat 1A Hattem
  • verkoop@brinktechniek.nl
  • 038 - 447 57 50

Dubbel servomodel inclusief rek

Productnr.: 353.202

Beschrijving

Dubbel servomodel inclusief rek


Servo technieken zijn niet meer weg te denken uit de industriële automatisering. Waar precisie, snelheid en continuïteit wordt gevraagd, zal servo techniek worden toegepast. Hierdoor is ook kennis van servo besturingen belangrijk voor elke besturingstechnicus; voor het niveau van operator tot engineer. In samenwerking met Koning & Hartman BV heeft Brink Techniek een model ontwikkeld voor het verkennen van deze techniek tot en met complete sturingen. 353.202

Door twee van de modules te combineren is een uitdagende regeling mogelijk, waarbij beide draaischijven exact in elkaar moeten kunnen draaien. De Servo trainer kan door middel van de bijgeleverde software geprogrammeerd worden.


Dubbel servo model basissysteem, bestaande uit:


2 Panelen op A4 hoogte. Voorzien van een programmeerbare servo versterker met geïntegreerde motion controller (CL-drive). Door middel van verwisselbare panelen met gravering kunnen verschillende instellingen worden aangeduid op het paneel. Voorzien van RS232 connector voor programmeren en I/O connectoren.


2 Panelen met servo motor. Op de motor kunnen verschillende draaischijven met verschillende massatraagheid worden gemonteerd. Per paneel worden 2 schijven standaard meegeleverd.


Frame voor het plaatsen van de motorpanelen onder een hoek van 90 graden voor complexe sturingen.


Software en programmeerkabel.