• Leliestraat 1A Hattem
  • verkoop@brinktechniek.nl
  • 038 - 447 57 50
  • Leliestraat 1A Hattem
  • verkoop@brinktechniek.nl
  • 038 - 447 57 50

Neulog GPS sensor Logger Nul-243

Productnr.: 550.neulog.gps

€ 186,20
excl. btw, excl. levering

Beschrijving

Gebruik deze GPS-logger om uw lengte- en breedtegraad en hoogtelocaties te bepalen.

De logger registreert zijn positie met regelmatige tussenpozen (elke 10 seconden) in zijn interne geheugen. Het kan alleen of met andere NeuLog-dataloggers worden gebruikt om buitenexperimenten uit te voeren, bijvoorbeeld in de natuur / technologie of geografie.

De datalogger is gebruiksvriendelijk en heeft een eenvoudige aan/uit functie. Een rode LED geeft aan of de GPS-logger een signaal ontvangt (knippert elke seconde) of zoekt naar signaal (constant licht).

Met de meegeleverde USB-kabel kunt u de GPS-logger rechtstreeks op uw pc aansluiten en de gegevens overbrengen. U kunt deze gegevens bijvoorbeeld gebruiken. exporteren naar Google Earth zodat uw GPS-coördinaten en dus de locatie op de kaart verschijnen.

Wanneer u de GPS logger ontvangt, is deze klaar voor gebruik. U kunt hulp krijgen bij het gebruik van de gids die in het pakket is inbegrepen.

OPMERKING: Om de GPS-logger in het veld te gebruiken, hebt u een batterijmodule nodig. De module is niet inbegrepen, maar kan hier apart worden gekocht. Als u meer NeuLog dataloggers hebt of overweegt aan te schaffen, wilt u misschien het basispakket kopen dat alle modules bevat die u nodig hebt om het meeste uit uw dataloggers te halen.

Productdetails:
Fabrikant: NeuLog
Productnaam: GPS-positieloggersensor NUL-243
Meest gebruikt in: Natuur / technologie en geografie