• Leliestraat 1A Hattem
  • verkoop@brinktechniek.nl
  • 038 - 447 57 50
  • Leliestraat 1A Hattem
  • verkoop@brinktechniek.nl
  • 038 - 447 57 50

Neulog licht sensor logger Nul-204

Productnr.: 550.neulog.licht

Beschrijving

Onderzoek bijvoorbeeld fotosynthese, lichtgevende chemische reacties of het effect van het veranderen van de spanning van de output van een elektrische lamp met deze lichtmeter.

De lichtmeter kan overal worden gebruikt waar u de lichtintensiteit en lichtveranderingen wilt meten. Het is zeer veelzijdig en kan op veel gebieden van de natuurwetenschappen worden gebruikt.

De lichtmeter kan verlichting meten in drie intervallen (laag, gemiddeld en hoog) en kan zowel worden gebruikt in omgevingen met weinig licht, zoals in klaslokalen, als in omgevingen met fel licht, zoals in zonlicht buiten. De meeteenheid voor alle intervallen is lux, het metersysteem voor helderheid. De datalogger kan ook worden gebruikt om snelle lichtveranderingen te meten, zoals die worden geproduceerd door elektrische lampen die zijn aangesloten op een ac-voeding, en de bijna stabiele lichtniveaus buiten op een zonnige dag.

De lichtsensor van de meter bevindt zich in een plastic doos net achter een toegangsgat.

De datalogger wordt vooraf gekalibreerd geleverd, zodat u hem kunt gebruiken zodra u hem in de deur krijgt. Ga aan de slag en krijg hulp in de meegeleverde gids.

Houd er rekening mee dat u minimaal een USB-module (voor PC / Mac), een WiFi-module en een batterijmodule (voor tablet / smartphone) of een displaymodule en een batterijmodule (offline / in het veld) moet hebben om de lichtmeter te kunnen gebruiken. Deze modules zijn niet inbegrepen, maar kunnen allemaal afzonderlijk worden gekocht. Om echter het meeste uit de datalogger te halen, raden we u aan het basispakket aan te schaffen, dat alle bovengenoemde modules bevat.

Productdetails:
Fabrikant: NeuLog
Productnaam: Light Logger Sensor NUL-204
Meest gebruikt in: Biologie, natuurkunde en chemie
Meeteenheid (laag, gemiddeld, hoog): lx (Lux)
Bemonsteringsfrequentie: 3000 monsters / sec