Neulog PH logger NUL-206

Productnr.: 550.neulog.PH

€ 125,00
excl. btw, excl. levering

Beschrijving

Gebruik de pH-logger om pH-waarden in vloeistoffen te meten, bijvoorbeeld water, melk en frisdrank en de veranderende waarden in bijvoorbeeld titraties. U kunt ook de pH in de bodem of in meren en beken controleren.

De pH logger wordt meestal gebruikt in de natuur / technologie, biologie en natuurkunde / scheikunde. Het heeft een lange levensduur. Het verzegelde referentiesysteem en de gel-gevulde maken het gemakkelijk om de pH-logger te gebruiken en te onderhouden, zowel in het laboratorium als in het veld.

De voorgekalibreerde pH-logger kan worden gebruikt zodra u hem in de deur krijgt. Mocht u later de oorspronkelijke instellingen moeten herstellen, dan kan de logger worden gekalibreerd met een pH = 7 standaard bufferoplossing. Als standaard bufferoplossing kunt u gedestilleerd water gebruiken. Dit is eenvoudig te bereiken door de datalogger aan te sluiten op een voedingsbron (zoals een batterijmodule of USB-module en pc), deze in de bufferresolutie te plaatsen en ca. 3 seconden op de drukknop van de logger te drukken. De aflezing wordt dan gekalibreerd op pH = 7. Als u geen toegang hebt tot een bufferoplossing, gebruik dan kraanwater (hoewel niet helemaal nauwkeurig).

Om de pH logger te gebruiken heb je een USB module (voor PC/Mac), een WiFi module en een battery module (voor tablet/smartphone) of een battery module (in het veld) nodig. Deze modules zijn niet inbegrepen, maar moeten apart worden aangeschaft. De modules maken ook deel uit van het basispakket, dat alle basismodules bevat die goed zijn om te hebben wanneer u zoveel mogelijk van uw NeuLog-dataloggers nodig heeft.

Specificaties:
Fabrikant: NeuLog
Productnaam: pH log sensor NUL-206
Kan worden gebruikt in het bereik: pH 0 tot 14
Oplossing: pH 0,01
Max. bemonsteringsfrequentie: 100 monsters / sec.