• Leliestraat 1A Hattem
  • verkoop@brinktechniek.nl
  • 038 - 447 57 50
  • Leliestraat 1A Hattem
  • verkoop@brinktechniek.nl
  • 038 - 447 57 50

Pneumatiekmeubel learntop-A frame

Productnr.: 208.540.670

€ 571,98
excl. btw, excl. levering

Beschrijving

Pneumatiekmeubel learntop-A


Profielplaat/profielkolommen
Alle componenten kunnen flexibel worden gepositioneerd en veilig in de profielsleuf worden gemonteerd met behulp van hamerkopmoeren of Quick Action-montagesysteem Quick-Fix. Componenten kunnen nu tot op de millimeter nauwkeurig op de profielplaat worden gemonteerd. Een montagesysteem voor alle technologieën en toepassingsgebieden. U kunt ook de profielplaatbreedte selecteren die aan uw behoeften voldoet.

Snelmontagesysteem Quick-Fix
De uitgebreide profielplaat maakt een systematische rangschikking van de componenten volgens bijvoorbeeld het schakelschema mogelijk, om de overdracht van informatie van de tekening naar het daadwerkelijke systeem voor de deelnemers zo eenvoudig mogelijk te maken. Met het gepatenteerde Quick action montagesysteem Quick-Fix monteert u eenvoudig, veilig en met weinig moeite componenten op de profielplaat.

Snelle en gemakkelijke aansluitingen
Gebruik van standaard buitendiameter buizen van Festo. Steviger, betrouwbaarder en gemakkelijk te hanteren. Vrijwel alle pneumatische, hydraulische en elektrische aansluitingen bevinden zich bovenop de componenten voor een betere ergonomie.

Festo industriële componenten – Leren met innovatieve technologie
Praktijkgerichte basis- en bijscholing met behulp van industriële componenten geeft u het nodige vertrouwen voor uw dagelijkse werk. Festo ventieleilanden kunt u nu ook in de basisopleiding gebruiken.