Elektrotechniek
X

Ontvang onze nieuwsbrief

Vul hieronder uw gegevens in en klik op 'aanmelden'. Indien u niet langer onze nieuwsbrief wilt ontvangen kunt u zich afmelden door uw e-mailadres in te vullen en te klikken op 'Afmelden'.Geslacht: Dhr.   Mw.
 Aanmelden    Afmelden

×
Mechatronica voor MBO
GFX/hero/0019.2.jpg

Elektrotechniek

Brink Techniek is de specialist voor het inrichten van een Elektrotechniek lokaal.

Elektrotechniek

Kennis van de nieuwste ontwikkelingen op onderwijsgebied in combinatie met 50 jaar ervaring, leveren altijd het gewenste resultaat:
Een modern lokaal met daarin gemotiveerde leerlingen.

Voordat een lokaal kan worden ingericht, wordt een compleet projectplan geschreven naar aanleiding van gesprekken met de betrokken docent(en). 
Hierin komen de eisen van de vakgroep naar voren. Deze worden door ons aangevuld met relevante eisen met betrekking tot toekomstige ontwikkelingen, 
ARBO-technische eisen, hygiëne eisen en eisen met betrekking tot brandveiligheid. 
Het projectplan bestaat onder andere uit een inrichtingsplattegrond in kleur. Dit geeft een goede impressie van de indeling van het toekomstige lokaal.

Bij het projectplan zijn eveneens specificaties bijgevoegd van de aangeboden inventaris met bijpassende offerte. Het merendeel van de aangeboden producten worden speciaal voor het lokaal in eigen huis gemaakt. Hierdoor is elke uitvoering mogelijk en is de gewenste kwaliteit gewaarborgd door continue kwaliteitscontrole.

Na goedkeuring van het projectplan en bijbehorende offerte wordt gestart met de productie. Naar aanleiding van de besproken planning zal de datum van oplevering worden vastgesteld. Tijdens deze fase worden de onderdelen voor het nieuwe lokaal ingekocht, verwerkt en getest.
Daarna wordt het gehele lokaal vakkundig ter plaatse geïnstalleerd door onze ervaren monteurs.

Uiteraard kunt u na oplevering rekenen op uitstekende service en garantie. Als er na oplevering onvolkomenheden worden geconstateerd, dan zal daar snel en adequaat op worden gereageerd. Standaard is de garantie twee jaar.

Welke producten wij kunnen leveren voor uw nieuwe lokaal? Hieronder een korte opsomming, er is echter nog veel meer mogelijk:

  • Meubilair: tafels, montagestellingen, motorbokken, bordessen, soldeerwerkplekken, etc.
  • Procesmodellen: zonnecollector, telefooncentrale, meterkasten, etc.
  • Schakeltechnisch practicum: lichtschakelingen, machineschakelingen, zwakstroomschakelingen, pneumatiek en PLC
  • Meetpracticum: voedingen, speciale tafels, meetkoffers, meetinstrumenten, etc.
  • Gereedschappen en machines 
  • ICT

Kijk onder producten voor een assortiment van de meest gebruikte leermiddelen!

 

Wilt u graag een school bezoeken die wij hebben ingericht? Stuur een e-mail naar verkoop@brinktechniek.nl en u ontvangt de benodigde gegevens!

Leliestraat 1A • 8051 CX Hattem
Tel: 038 - 447 57 50
Fax: 038-447 57 59
E-mail: verkoop@brinktechniek.nl
©2022 Brink Techniek BV - Alle rechten voorbehouden - Admin