Metaaltechniek
X

Ontvang onze nieuwsbrief

Vul hieronder uw gegevens in en klik op 'aanmelden'. Indien u niet langer onze nieuwsbrief wilt ontvangen kunt u zich afmelden door uw e-mailadres in te vullen en te klikken op 'Afmelden'.Geslacht: Dhr.   Mw.
 Aanmelden    Afmelden

Soldeer- en werktafels
GFX/hero/0010.2.jpg

Metaaltechniek

Brink Techniek is een specialist in het inrichten van technische vaklokalen. Advies voor de inrichting van deze lokalen gebeurt op maat aan de hand van 3D tekeningen. Brink Techniek begeleidt en adviseert hierin.

Daarnaast kan Brink Techniek een compleet scala aan machines, gereedschappen, meubilair en software leveren in samenwerking met gespecialiseerde onderaannemers.

Naast CNC machine verkoop Brink Techniek conventionele machines van Maxx Machinery Holland. Deze machines hebben een ideale prijs kwaliteit verhouding.

Naast machines en gereedschappen, produceert Brink Techniek werkbanken (RVS topblad), pc-meubelen en ander meubilair in eigen productiefaciliteiten op maat en klantspecificatie.

Ook levert Brink Techniek software voor uw Werktuigbouwkunde afdeling. Onder andere voor Tekening lezen Metaaltechniek(PMD), 3D CAD (SolidWorks), CAM (MasterCam of CamWorks), pneumatiek simulatie (FluidSim) en logistieke software (voorraadbeheer).

Heeft u vragen over producten of behoefte aan andere informatie? Neem dan contact met ons op.

Leliestraat 1A 8051 CX Hattem
Tel: 038 - 447 57 50
Fax: 038-447 57 59
E-mail: verkoop@brinktechniek.nl
©2022 Brink Techniek BV - Alle rechten voorbehouden - Admin