Techniek onderbouw
X

Ontvang onze nieuwsbrief

Vul hieronder uw gegevens in en klik op 'aanmelden'. Indien u niet langer onze nieuwsbrief wilt ontvangen kunt u zich afmelden door uw e-mailadres in te vullen en te klikken op 'Afmelden'.Geslacht: Dhr.   Mw.
 Aanmelden    Afmelden

Domotica oplossingen
GFX/hero/003.2.jpg

Techniek onderbouw

Brink Techniek is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in inventaris voor het technisch onderwijs. Wij produceren en leveren maatwerk voor elk technieklokaal. Daarnaast leveren we ook machines, soldeerbouten en meubilair.

Brink Techniek produceert en levert werkbanken en meubilair op maat. Dit kan een standaardproduct zijn (bijvoorbeeld een werkbank 200 x 100 cm met beuken blad). 
Maar ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden, zoals zeskante tafels met in hoogte verstelbare bankschroeven en ladekasten onder het werkblad.

Ook de benodigde machines en gereedschappen heeft Brink Techniek in haar leveringsprogramma. Uiteraard altijd veilig en geschikt voor het onderwijs.

Soldeertafels en soldeergereedschap moeten aan strenge (Arbo) eisen voldoen in verband met de veiligheid van uw leerlingen. 
Brink Techniek produceert speciale soldeertafels met goedgekeurde puntafzuiging, spanningsgoten en soldeerbouten op laagspanning (24 V AC), voorzien van noodstop en controlelampje. De afzuiging kan via een centraal afzuigsysteem naar buiten worden afgevoerd, maar ook afzuiging op basis van recirculatie is mogelijk. 
Daarnaast kunnen wij systemen leveren volgens de loodvrije normen (RoHS conform).

Een basisinrichting meubilair is eveneens te verkrijgen bij Brink Techniek. Meubilair van goede kwaliteit, speciaal geselecteerd voor het technisch onderwijs.

Bij nieuwbouw en/of verbouw maken we graag voor u een ontwerp van uw toekomstige lokaal met een daarbij horend projectplan met planning en kostenbegroting. 
 

Neem contact op voor een persoonlijk advies.

Leliestraat 1A 8051 CX Hattem
Tel: 038 - 447 57 50
Fax: 038-447 57 59
E-mail: verkoop@brinktechniek.nl
©2022 Brink Techniek BV - Alle rechten voorbehouden - Admin