Brink Techniek
X

Ontvang onze nieuwsbrief

Vul hieronder uw gegevens in en klik op 'aanmelden'. Indien u niet langer onze nieuwsbrief wilt ontvangen kunt u zich afmelden door uw e-mailadres in te vullen en te klikken op 'Afmelden'.Geslacht: Dhr.   Mw.
 Aanmelden    Afmelden

Domotica oplossingen
GFX/hero/0022.2.jpg

Catalogus 3D Printers:

673.001  3D Printer Cubicon Style 3DP-A15C

De Cubicon Style is een zeer betaalbare professionele desktop 3D printer met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De Style koppelt namelijk een scherpe prijsstelfing aan een hoge print kwaliteit en unieke features. De Style beschikt over een ingebouwd HEPA filter en garandeert daarmee een geur- en stofvrije printomgeving. Tevens beschikt de Style over een zelflossend bouwplateau waardoor het geprinte onderdeel zonder gereedschap kan worden verwijderd. < >De bijgeleverde Cubicreator software is heel toegankelijk en stelt u in staat om kwalitatief hoogwaardige parts te maken.

Artikelprijs zichtbaar nadat u bent ingelogd

673.010  3D Printer Cubicon Single Plus 3DP-A15C

De Cubicon Single Plus is een luxe maar betaalbare hoogwaardige desktop 3D printer die zowel in het zwart als in het wit verkrijgbaar is. De hoge printkwaliteit, het grote bouwvolume, de eenvoudige bediening en de degelijke constructie zorgen voor een optimaal printresultaat.
De Single Plus beschikt over een ingebouwd HEPA filter en garandeert daarmee een geur- en stofvrije printomgeving. Door het zelflossend bouwplateau kan rechtstreeks op het bouwplateau geprint worden en kan het geprinte object zonder gereedschap worden verwijderd. De Single Plus is voorzien van een WiFi verbinding en beschikt over intern geheugen. Het uitgebreide touchscreen geeft veel informatie en zorgt voor een hoog bedieningsgemak.

Artikelprijs zichtbaar nadat u bent ingelogd

Leliestraat 1A 8051 CX Hattem
Tel: 038 - 447 57 50
Fax: 038-447 57 59
E-mail: verkoop@brinktechniek.nl
©2022 Brink Techniek BV - Alle rechten voorbehouden - Admin