Welkom bij Brink Techniek
X

Ontvang onze nieuwsbrief

Vul hieronder uw gegevens in en klik op 'aanmelden'. Indien u niet langer onze nieuwsbrief wilt ontvangen kunt u zich afmelden door uw e-mailadres in te vullen en te klikken op 'Afmelden'.Geslacht: Dhr.   Mw.
 Aanmelden    Afmelden

×
Soldeer- en werktafels
GFX/hero/0010.2.jpg

Catalogus Servo-trainer:353.200  Servomodel basissysteem

Servomodel basissysteem.<br>Bestaande uit twee panelen:<br>- Paneel op A4 hoogte. Voorzien van programmeerbare servoversterker met ge�ntegreerde motion controller (CL-drive).<br>Door middel van verwisselbare panelen met gravering kunnen verschillende programmeringen worden aangeduid op het paneel.<br>Voorzien van RS232 connector voor programmeren en I/O connectoren.<br> Inclusief software en programmeerkabel. <br>- Paneel met servo motor.<br>Op de motor kunnen verschillende draaischijven met verschillende massatraagheid worden gemonteerd.<br>2 schijven worden standaard meegeleverd. <br>

Artikelprijs zichtbaar nadat u bent ingelogd353.202  Dubbel servomodel inclusief rek

Dubbel servomodel basissysteem.<br>Bestaande uit:<br>- 2 Panelen op A4 hoogte. Voorzien van programmeerbare servoversterker met geintegreerde motion controller (CL-drive).<br>Door middel van verwisselbare panelen met gravering kunnen verschillende programmeringen worden aangeduid op het paneel.<br>Voorzien van RS232 connector voor programmeren en I/O connectoren. <br>- 2 Panelen met servo motor.<br>Op de motor kunnen verschillende draaischijven met verschillende massatraagheid worden gemonteerd.<br>2 schijven worden standaard meegeleverd.<br>- Rek voor het plaatsen van de motorpanelen onder een hoek van 90 graden voor complexe sturingen.<br> - Software en programmeerkabel.

Artikelprijs zichtbaar nadat u bent ingelogd

Leliestraat 1A • 8051 CX Hattem
Tel: 038 - 447 57 50
Fax: 038-447 57 59
E-mail: verkoop@brinktechniek.nl
©2020 Brink Techniek BV - Alle rechten voorbehouden - Admin