Welkom bij Brink Techniek
X

Ontvang onze nieuwsbrief

Vul hieronder uw gegevens in en klik op 'aanmelden'. Indien u niet langer onze nieuwsbrief wilt ontvangen kunt u zich afmelden door uw e-mailadres in te vullen en te klikken op 'Afmelden'.Geslacht: Dhr.   Mw.
 Aanmelden    Afmelden

×
Mechatronica voor MBO
GFX/hero/003.2.jpg

Catalogus Infozuil:630.1005  Infozuil Keyboard

De infozuil is een zeer toegankelijk oplossing om informatie of internettoegang aan te bieden aan uw leerlingen, medewerkers of gasten.

Infozuil Keyboard wordt standaard geleverd met een keyboard, inclusief touchpad, waarmee de PC in de zuil aan te sturen is.

Dit artikel is niet meer leverbaar.630.1006  Infozuil Touch

De infozuil is een zeer toegankelijk oplossing om informatie of internettoegang aan te bieden aan uw leerlingen, medewerkers of gasten.

Infozuil Touch is �de kleine broer� van het stel. Deze zuil is niet uitgerust met een keyboard, maar voorbereid om te worden uitgerust met een touchscreen waarmee de informatie op de PC toegankelijk wordt.

Dit artikel is niet meer leverbaar.630.1053  Netwerkpakket

Netwerkpakket bestaat uit:

-Netwerkaansluiting (dubbel)

-2x Patchkabel van 3m

De netwerkaansluiting zorgt dat de apparatuur kan worden aangesloten op een netwerk. De netwerkaansluiting wordt dubbel uitgevoerd waardoor er twee apparaten kunnen worden aangesloten. Deze optie wordt vooral toegepast in combinatie met een AccessPoint, switch of netwerkprinter.

Artikelprijs zichtbaar nadat u bent ingelogd630.1119  Gelijke sloten (per stuk)

Deze optie is alleen van toepassing bij afname van meerdere identieke producten. De sloten worden identiek uitgevoerd waardoor met dezelfde sleutel alle producten kunnen worden geopend. Handig en erg praktisch!

Artikelprijs zichtbaar nadat u bent ingelogd630.1136  Extra sleutel

Standaard worden er twee sleutels meegeleverd. Het kan echter handig zijn om één of meerdere extra sleutels te hebben.

Artikelprijs zichtbaar nadat u bent ingelogd630.1152  RVS Toetsenbord

Wij kunnen de infozuil voorzien van een vandaalbestendig toetsenbord. Dit toetsenbord is uit RVS vervaardigd en zorgt ervoor dat u uw infozuil ook in vandaal gevoelige omgevingen kan plaatsen.

Dit artikel is niet meer leverbaar.

Leliestraat 1A • 8051 CX Hattem
Tel: 038 - 447 57 50
Fax: 038-447 57 59
E-mail: verkoop@brinktechniek.nl
©2017 Brink Techniek BV - Alle rechten voorbehouden - Admin