• Leliestraat 1A Hattem
  • verkoop@brinktechniek.nl
  • 038 - 447 57 50
  • Leliestraat 1A Hattem
  • verkoop@brinktechniek.nl
  • 038 - 447 57 50

All Electric simulatiewoning V2

Productnr.: 357.000V2

Beschrijving

Tafelmodel All-electric simulatiewoning (geheel vernieuwde versie!)

Modelwoning waarin diverse duurzame technieken zijn toegepast en waarin de samenhang tussen verschillende sytemen duidelijk wordt.

In deze simulatiewoning wordt de elektriciteit opgewekt door middel van zonnepanelen. De elektriciteit kan lokaal worden opgeslagen voor later gebruik. Bij pieken kan gebruik gemaakt worden van het externe elektriciteitsnetwerk. Door de compacte en robuuste opbouw leent het model zich uitstekend voor gebruik binnen een lesomgeving. Alle functionaliteiten kunnen zichtbaar worden gemaakt en metingen kunnen worden verricht, zonder dat er een grote opstelling noodzakelijk is.

Voorzien van:

2 PV panelen op schuin dak Gesimuleerde zonneboiler met watervat en gekoppelde vloerverwarming

Kleine warmtepomp

Diverse soorten elektrische verlichting (halogeen en LED)

Elektrische vloerverwarming.

Afmeting (lengte x breedte x hoogte) circa 500x350x600 mm.

2 radiatoren, 1 tegen een geïsoleerde wand en 1 tegen een niet-geïsoleerde wand zodat het effect van isolatie meetbaar wordt gemaakt.

De simulatiewoning heeft een eigen webserver waardoor deze vanuit iedere webbrowser te benaderen is (ook zonder vaste internetverbinding). In de softwareomeving kunnen de waarden van de woning uitgelezen worden (opbrengst en verbruik) en zijn diverse leerlingopdrachten verwerkt. Door regelmatige updates blijft het model actueel. Het model kan gekoppeld worden met de set domotica 'Niko Home Control' zodat de woning ook vanuit het domoticasysteem aangestuurd kan worden en tevens d.m.v. de app op Smartphone/tablet kan worden bediend.

Vraag vrijblijvend een offerte of demonstratie!