• Leliestraat 1A Hattem
  • verkoop@brinktechniek.nl
  • 038 - 447 57 50
  • Leliestraat 1A Hattem
  • verkoop@brinktechniek.nl
  • 038 - 447 57 50

Model Domotica Besturing - Zorg en Duurzaamheid

Productnr.: 308.000

Beschrijving

Mobiele opstelling domotica Niko Home Control, bestaande uit: Verrijdbare opstelling van circa 1500 mm. breed bij 1800 mm. hoog. Gelast stalen frame met poedercoating. Aan de voorzijde voorzien van kunststof paneel met kleurenafbeelding van de woning. 4 verschillende ruimtes zijn weergegeven. Per ruimte zijn 4 schakelmodules geplaatst en tevens 4 lichtpunten (meerkleuren LED verlichting en/of halogeen spots). Tevens is aan de voorzijde meterkast ruimte met de Niko Home Control din rail modules. Daarnaast is ruimte voor een opbergvak. Op de achterzijde is de woning schematisch weergegeven. Hier zijn aansluitbussen voor 4 mm. veiligheidsbussen en 2 mm. bussen t.b.v. de busleiding aangebracht. Standaard uitgerust met de volgende onderdelen: Connected controller, 2x6-voudige schakelmodule, motorsturing, verwarm-/koelmodule, dimmodule en bewegingsmelder. Verlichting (vast en dimbaar), klein rolluik, thermostaat display Niko touchscreen voor bediening van de installatie Video buitenpost Uitgerust met Wifi router voor het opzetten van een draadloze netwerkverbinding. Compleet opgebouwd en inclusief de benodigde aansluitmaterialen en snoeren.


De volgende optionele modules zijn beschikbaar:


Uitbreidingspakket zorg. Hiermee is het mogelijk met de mobiele domotica opstelling een zorgwoning te simuleren. Hierbij wordt de techniek ingezet om de bewoner zolang mogelijk zelfstandig te laten wonen en de noodzakelijke zorg te kunnen bieden. Incl. gepersonaliseerd bedieningsscherm, aanwezigheidsmelder en alarmeringsmogelijkheid.


Uitbreidingspakket duurzame techniek Dit pakket biedt de mogelijkheid om duurzame technieken in te zetten in combinatie met domotica. Inclusief module zonnepaneel (PV), zonneboilersimulatie, kleine lucht warmtepomp en vloerverwarmingsmodule.


Uitbreidingspakket spraakbesturing Hiermee wordt de mogelijkheid toegevoegd de installatie door middel van spraak te besturen. Inclusief Google Nest, bridge naar Niko Home Control installatie, dimbare en kleurinstelbare ledverlichting.